Even voorstellen

DANSKLEDING

Mijn naam is Melanie Melis en ben 22 jaar werkzaam als dansdocente na afronding van de HBO docent Dans opleiding Codarts. Alles wat met dans te maken heeft, is mijn passie. Dus ook danskleding! Als dansdocente weet ik als geen ander dat dans- en balletkleding goed en comfortabel moet zitten tijdens de lessen. Niet te groot en zeker niet te klein. Niet passende danskleding belemmert het uitvoeren van de juiste bewegingen. Het passen van kleding en schoenen en het juiste advies krijgen is dus erg belangrijk om je lekker te voelen tijdens het dansen. Gelukkig kan dat bij Dansant! Daar krijg je het naast deskundig advies, persoonlijke aandacht en de beste service!

Ik ben Dansant begonnen omdat ik zelf veel vragen kreeg over danskleding en waar deze het beste te kopen. Ook vanuit het werkveld hoorde ik verhalen van collega-docenten dat ze erg veel tijd kwijt waren met het regelen van danskleding en dat veel leerlingen vaak de verkeerde spullen hadden aangeschaft.  Naast dans- en balletkleding zijn er ook spitzen, accessoires en tassen te koop.

TEXTIELBEDRUKKING

Er kwam steeds meer vraag naar bedrukt danskleding met het logo van de dansstudio. Daarin ben ik me gaan verdiepen en heb ik cursussen gevolgd. Je kunt dus ook terecht voor bedrukte danskleding van goede kwaliteit! Naast dansstudio’s zijn ook andere bedrijven en particulieren van harte welkom om (werk) kleding te voorzien van een afbeelding, tekst of logo. Dit gaat via mijn andere bedrijf http://www.venlodruk.nl

Neem een kijkje op de site en mocht je vragen hebben of meer info willen? Stuur een mail naar info@dansant.eu en ik neem contact met je op.

Melanie Melis