Balletpakken

De balletpakken die Dansant verkoopt zijn van het merk Papillon, Wear Moi, Rumpf en Dancer. Ze zijn van supplex, microfiber, katoen/lycra of lycra waardoor ze fijn zitten tijdens het dansen. De maten van de verschillende merken verschillen vaak van de normale kledingmaat. Het is verstandig om een pakje eerst van te voren te passen voor de juiste maat. Dansant heeft per merk ook maattabellen beschikbaar om de juiste maat te bepalen. Vraag erg gerust naar.
Papillon staat bekend om de goede pasvorm en een goede kwaliteit van materiaal. Er is een keuze uit supplex, katoen/lycra of volledig lycra. Papillon heeft verschillende basispakken in de collectie. Dansant kan deze allemaal bestellen. Een aantal kinderpakken in roze kunnen ook in zwart besteld worden. Informeer vrijblijvend naar de prijs, de kleuren of maak een pasafspraak.

Balletpakken Papillon

Balletpakken Wear Moi De balletpakken van Wear Moi zijn verkrijgbaar in vele kleuren en modellen. De kleuren op de foto’s zijn voorbeeldkleuren. De pakken zijn van microfiber of katoen wat mooi aansluit en comfortabel zit. Alle basispakken zijn verkrijgbaar in de maten 4/6, 6/8, 8/10, 10/12, XS, S, M, L, en een aantal ook in  XL. Informeer vrijblijvend naar de prijs, de kleuren of maak een afspraak. Er zijn verschillende modellen op voorraad.
Basisballetpakken Wear Moi met rokjes eraan vast zijn zowel in kindermaten als volwassen maten verkrijgbaar.
Wear Moi heeft ook “luxe” balletpakken te koop. Allen zijn gemaakt van microfiber. Een aantal is zowel verkrijgbaar in de kindermaten als de maten XS, S, M, L. Ook deze pakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Informeer vrijblijvend naar de prijs, de kleuren of maak een afspraak.